KvK inschrijven

KvK inschrijven. Wilt u snel belasting gaan betalen, schrijf u dan in bij de KvK. Wilt u snel geld gaan verdienen?
Registreer dan een domeinnaam zo snel als mogelijk, ook als u niet meteen een website gaat maken. Door te registreren voorkomt u dat anderen u voor zijn.


www.   

 

kvk inschrijven

Domeinnaam registreren

Hoe regelt u dat? Eerst kiest u een domeinnaam. Hiervoor gelden verschillende eisen, zoals het aantal tekens waar de naam uit mag bestaan. Via deze website kunt u nakijken welke domeinnamen al geregistreerd staan. Is uw naam beschikbaar dan kunt u deze als domeinnaam registreren. U betaalt jaarlijks abonnementskosten voor uw domeinnaam aan ons via een onafhankelijke partij die voor ons de financiele verwerking doet.

Domeinnaam als merk

Een domeinnaam registreren alleen levert geen merkbescherming op. U mag bijvoorbeeld niet zomaar een bestaand merk (dat niet uw eigendom is) in uw domeinnaam gebruiken. Bedrijven willen op die manier soms meeliften op de naamsbekendheid van een merk. Een praktijkvoorbeeld: een bedrijf mocht de domeinnaam honda-occasions.nl niet meer gebruiken toen bleek dat dat bedrijf niet eens auto´s van Honda verkocht.

Domeinnaam als handelsnaam

U kunt uw domeinnaam ook als handelsnaam laten registreren bij de KvK. Hierbij gelden 2 voorwaarden:

  • Uw bedrijf moet ook onder deze naam naar buiten treden. Voorbeeld: bol.com
  • De domeinnaam moet voldoen aan de regels voor een handelsnaam.

Tip: registreer uw domeinnaam voor u zich inschrijft bij de KvK

Registreer uw domeinnaam alvast bij domein-registeren-direct.nl voor u zich inschrijft bij de KvK. Ook als u nu nog geen plannen heeft voor een website, is het verstandig om de domeinnaam van uw bedrijf te registreren. Dit voorkomt dat iemand anders u voor is. Dit gebeurt helaas vrij vaak.

 

Domeinnaam extensies

Elk land ter wereld heeft zijn eigen domeinnaam extensies. Wij bieden bijna alle domeinnaam extensies aan, inclusief de algemene domeinnaam extensies zoals .com en .net. In de lijst hieronder staan alle domein extensies in groepen weergegeven. Klik meer informatie over de desbetreffende domeinnaam extensie.